Поносни смо чланови:

p3i3690

MetroPagina.com

РАДНО-ПРАВНА ЗАШТИТА

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

SAOP 17 10 17

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

20171015 104154

Заједнички у решавање проблема

У Бањи Јунаковић је од 13. до15. октобра одржан семинар за председнике синдикалних организација из Севернобачког и Западнобачког округа који припадају Школској управи са седиштем у Сомбору. Тридесетак учесника семинара је имало прилику да се непосредно упознају са актуелним питањима синдикалног деловања, о чему их је обавестила председница Синдиката образовања Србије Валентина Илић са сарадницима, док је Чедомир Барош, председник Градског одбора синдиката образовања Суботице известио о активностима синдиката у овом граду, а Милоратка Ников о раду Општинског одбора образовања Апатина.

Начелник Школске управе Сомбор Борислав Станичков је истакао резултате рада на распоређивању технолошких вишкова у овој ШУ, који су последица квалитетног и одговорног рада и синдикалних представника.

Семинар је део активности на пројекту Јачање регионалних капацитета Синдиката образовања Србије и омогућио је да се по први пут окупе представници наших организација из ова два округа. Размена информација и начина решавања проблема један је од важних исхода оваквих окупљања, који треба да допринесу јачању нашег синдиката.

20171014 171622

Оцена корисника:  0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Sv.SAVA SOS

Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

kSP