ПОНОСНИ СМО ЧЛАНОВИ:

p3i3690

НАША НОВА ИЗДАЊА

РАДНО-ПРАВНА ЗАШТИТА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

АКТУЕЛНО:

 

            Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања позива заинтересоване грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о штрајку и да дају своје коментаре, сугестије и предлоге.

            Текст Нацрта закона о штрајку представиће се на Округлом столу под називом „Представљање Нацрта закона о штрајку”, који ће се у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одржати:

- у  Новом Саду дана 8.маја 2018. године од 11,00 до 13,00 часова у Привредној комори Србије-Регионалној привредној комори Јужнобачког управног округа, ул. Народног фронта 10;

- у Нишу дана 9. маја 2018. године од 12,00 до 14,00 часова у Нишавском управном округу, ул. Страхињића Бана бб, ПЦ Амбасадор, III спрат;

- у Београду дана 10. маја 2018. године у периоду од 12,00 до 14,00 часова у Палати Србије, Булевар Михајла Пупина бр. 2, сала 368.

            Заинтересовани могу пријавити присуство на округлим столовима на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

            Потребно је да се у пријави наведе име и презиме као и институција одакле лице долази, контакт телефон и е-маил адреса. С обзиром на ограничен број места у салама у којима се одржава јавна расправа предност ће имати лица по редоследу пријављивања, о чему ће заинтересовани бити обавештени путем достављене е-маил адресе.    

            Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе и текст Нацрта закона о штрајку, са образложењем, који је одредио Одбор за привреду и финансије.

ОПШИРНИЈЕ

Додaj коментар


Сигурносни код
Освежи