Синдикат запослених у образовању, науци и култури Војводине и Синдикат образовања Србије  апелује на све своје чланове, синдикалне организације и пријатеље да се укључе у акцију прикупљања новчане помоћи за лечење наше тешко оболеле колегинице Милоратке Ников.

Као дугогодишњи синдикални активиста, члан Покрајинског одбора Синдиката запослених у образовању, науци и култури Војводине,  члан Републичког одбора Синдиката образовања Србије, председница Општинског одбора образовања Апатина, члан Одбора делатности основних и средњих школа Војводине и Србије и упорни борац за остваривање синдикалних права.

Милоратку сви знамо као синдикалца која је својим примером показала да упоран рад и борба за правду доводи до успеха. Једино за сада није успела да се избори са последицама опаке болести, која се након привременог излечења поново јавила за који је потребна хитна хирушка интервенција.

Примаријус др Петар Новаковић, гинеколог-онколог такве специјалне хирушке интервенције обавља у Болници у Требињу или у Болници у Зрењанину.

Тим поводом Милоратка Ников је данас -13.04.2021. примљена у Општу болницу „Свети Јован“ у Зрењанину. На основу предрачуна Опште болнице – број 27/2021. потребан је ХИТНО – до 26.04.2021. године новчани износ од 590.000,00 динара.

Зато апелујемо на све чланове и пријатеље да искажу солидарност и допринесу успешном излечењу наше Милоратке.

Своје прилоге можете да уплатите на рачун за лечење
МИЛОРАТКЕ НИКОВ:

Eurobank   250-2180012631500-69

Свако наше мало које можемо да приложимо, биће много за њу и у њено излечење биће уткане и наше добре жеље и подршка!