Синдикат образовања Србије апелује на све своје чланове, синдикалне организације и пријатеље да се укључе у акцију прикупљања новчане помоћи за лечење наше тешко оболеле колегинице Славице Радовић.

Као дугогодишњи синдикални активиста, члан Републичког одбора Синдиката образовања Србије, Градског одбора Београда, Организационог одбора Спортских сусрета и упорни борац за остваривање синдикалних права, Славица је својим ангажовањем придобила подршку не само у Младеновцу, где је радила и Београду, већ и код многих синдикалаца широм Србије. Поред квалитетног доприноса спортским сусретима, сви је знамо као синдикалца који је својим примером показала да упоран рад и борба за правду доводи до успеха.

Једино за сада није успела да се избори са последицама опаке болести, која се након привременог излечења поново јавила, сада у облику који се не лечи у нашој земљи.

За наставак лечења у иностранству потребни су велики новчани износи. Зато апелујемо на све чланове и пријатеље да искажу солидарност и допринесу успешном излечењу наше Славице.

Своје прилоге можете да уплатите на наменски рачун за лечење
Славице Радовић:

325 – 9300703608376 – 06

Свако наше мало које можемо да приложимо, биће много за њу и у њено излечење биће уткане и наше добре жеље и подршка!