У ПРЕЛЕПОМ АМБИЈЕНТУ НАЦИОНАЛНОГ ПАРКА ТАРЕ И НА ТЕРЕНИМА ХОТЕЛА ОМОРИКА И БЕЛИ БОР, ОДРЖАНИ СУ 8. СПОРТСКИ СУСРЕТИ СИНДИКАТА ОБРАЗОВАЊА СРБИЈЕ. ПОСТАВЉЕН ЈЕ РЕКОРД ПО БРОЈУ УЧЕСНИКА И ЕКИПА ИЗ СВИХ КРАЈЕВА СРБИЈЕ И СВИХ ДЕЛАТНОСТИ ОБРАЗОВАЊА. ОКО 500 УЧЕСНИКА ИЗ 34 ЕКИПЕ СЕ ТАКМИЧИЛО У 20 СПОРТСКИХ ДИСЦИПЛИНА УКЉУЧУЈУЋИ И ДИСЦИПЛИНУ МАЛИ ФУДБАЛ ЗА ЖЕНЕ КОЈИ СМО ПО ПРВИ ПУТ ОРГАНИЗОВАЛИ.

СПОРТСКИМ СУСРЕТИМА СУ ПРИСУСТВОВАЛИ ГОСТИ ИЗ СИНДИКАТА ПРОСВЈЕТЕ ЦРНЕ ГОРЕ НИКОЛАЈ КНЕЖЕВИЋ И ДАНИЛО ЛЕКИЋ И ПРЕДСЕДНИК СИНДИКАТА ОБРАЗОВАЊА, НАУКЕ И КУЛТУРЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ДРАГАН ГЊАТИЋ, КОЈИ СУ НАЈБОЉИМА УРУЧИЛИ ПЕХАРЕ И МЕДАЉЕ. УКУПНИ ПОБЕДНИК СУСРЕТА ЈЕ ЕКИПА ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКОГ ФАКУЛТЕТА ИЗ НОВОГ САДА.

СИНДИКАТ ОБРАЗОВАЊА СРБИЈЕ ЈЕ УЧЕСНИЦИМА СУСРЕТА ПРЕДСТАВИО ЈУБИЛАРНИ 200-ТИ БРОЈ ЛИСТА „СИНДИКАЛНО ПЕРО“ КОЈИ ВЕЋ 18 ГОДИНА РЕДОВНО ИНФОРМИШЕ ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА ОБРАЗОВАЊА СРБИЈЕ О СВИМ АКТУЕЛНИМ ПИТАЊИМА ИЗ РАДА СИНДИКАТА, О РЕФОРМИ ОБРАЗОВАЊА, ИСКУСТВИМА ИЗ МЕЂУНАРОДНЕ САРАДЊЕ И ДРУГИМ ЗАНИМЉИВИМ ТЕМАМА.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ ГАЛЕРИЈУ ФОТОГРАФИЈА