Драги наши чланови, и сви остали заинтересовани за рад нашег Синдиката, обавештавамо Вас да смо у циљу унапређења информисаности, а пратећи савремене трендове комуникације, од данас у рад пустили нашу званичну Андроид апликацију.

Једноставним инсталирањем наше апликација на Ваше Андроид уређаје, све актуелности везане за рад Синдиката образовања Србије биће Вам доступне одмах, на само један клик од Вас. Овим смо информисаност о свим нашим активностима подигли на навиши ниво и омогућили доступност (слободно можемо рећи) сваком нашем члану или заинтересованим институцијама, организацијама или појединцима.

Наш Синдикат је један од пионира оваквог начина информисања чланства (што се од нас и очекивало), и један је од свега пар Синдиката у Србији који са својим члановима има овакав, непосредан и тренутни начин комуникације !

Поред тога, наш званични сајт је добио нов, модеран изглед и функције. Сав садржај сајта је разврстан да кориснику буде доступан на што једноставнији начин, прегледан и јасан. Водили смо рачуна о свим актуелним трендовима из области дигиталног информисања, па је тако и наш званични сајт потпуно компатибилан са свим типовима стационарних и мобилних уређаја, и величинама екрана, што крајњем кориснику пружа максималну удобност при коришћењу.

Како да инсталирате Андроид апликацију?

Сам процес инсталације је врло једноставан, и садржи неколико корака.

Отворите на свом Андроид уређају апликацију PLAY STORE која се налази у сваком Андроид уређају

У претрагу укуцате: SINDIKAT OBRAZOVANJA SRBIJE ( великим или малим словима)

Појавиће се следећи екран на коме одаберете:

На следећем екрану кликнете на дугме INSTALL

И то је то – Ваша апликација је инсталирана !

После инсталације наше апликације, биће Вам доступне све предходно објавњене информације које ћете моћи да прегледате или делите са својим пријатељима или колегама на више начина – или кроз најпопуларније апликације или на некој од друштвених мрежа.

За сваку наредну новост која буде објављена, Ваш телефон ће Вас упозорити на то звучним сигналом и поруком на екрану тако да нећете пропустити ни једну од битних информација. Једним кликом на инфо поруку на екрану отвориће вам се актуелна објава. Крајње једноставно и брзо!

Напомене: 

  • потербно је да будете повезани на интернет (било на мобилни интернет или WiFi ) да би нотификације (обавештења о новим актуелностима) истог секунда по њиховој објави стигла на Ваш уређај
  • уколико нисте повезани на интернет, без бриге, ништа нећете пропустити, јер када се први пут повежете на интернет обавештења ће Вам тада стићи на Ваше екране и телефон ће Вас на то подсетити звучним сигналом
  • садржај апликације доступан је и када нисте повезани на интернет тако да га можете прегледати и ван мреже (када сте off-line)
  • може се десити да је за неке кинеске моделе телефона, потребно мануелно укључити звучну нотификацију у подешавањима апликације