Министарство просвете
Помоћник министра за високо образовање
Др Александар Јовић
Немањина 22-26, Београд

 

Синдикат образовања Србије, овим путем подноси ургенцију за закључење Измена и допуна Посебног колективног уговора за високо образовање.

Наиме, Синдикат образовања Србије Вам се  дана 25.12.2023.године, већ обраћао  са захтевом да закажете састанак преговарачког тима ради усаглашавања и сачињавања коначног предлога текста Измена и допуна Посебног колективног уговора за високо образовање, што до дана данашњег није учињено. Још једном Вас подсећамо да је на састанку одржаном 30.10.2023. године у Министарству просвете, на  иницијативу Синдиката образовања Србије договорено да се текст Измена и допуна ПКУ за високо образовање усклади са примедбама и постигнутим договором преговарачког тима  са наведеног састанка ради усаглашавања и сачињавања коначног текста.

Због свега напред наведеног, захтевамо од Вас  да хитно реализујете закључење Измена и допуна Посебног колективног уговора за високо образовање и да нас обавестите писаним путем о досадашњој реализацији постигнутог договора са наведеног састанка.

 

Председница
Мр Валентина Илић

 

ПРЕУЗМИТЕ ДОКУМЕНТ