Poštovane kolegice i kolege,

Sindikat radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske kao član ETUCE-a te kao jedan od obrazovnih Sindikata u Republici Hrvatskoj čiji su članovi radnici predškolskih ustanova uvijek podržava sve aktivnosti ostalih Sindikata, a posebice obrazovnih Sindikata, koje su u interesu njihovih članova, to jest aktivnosti koje utječu na jačanje radničkih prava te rezultiraju dostojanstvenijem životu radnika i u konačnici boljem i pravednijem društvu.

Ovim putem izražavamo veliku podršku Sindikatu obrazovanja Srbije te ostalim sindikatima koji predstavljaju zaposlenike u obrazovanju Republike Srbije kod provođenja cjelodnevnog štrajka i protestnog skupa dana 2.10.2024. godine radi ostvarenja opravdanih ciljeva kojima bi se osigurala sigurnost školskih radnika i učenika, omogućile pravedne plaće radnika u obrazovnom sustavu te poštivale ugovorene isplate ostalih materijalnih prava.

Želimo Vam brzo ostvarenje ciljeva koji bi omogućili kvalitetniji obrazovni sustav i dobrobit obrazovnih radnika kojemu svi zajedno težimo.

Solidarni s Vama,

ISKRA VOSTREL PRPIĆ
PREDSJEDNICA
SINDIKATA RADNIKA U PREDŠKOLSKOM ODGOJU I OBRAZOVANJU HRVATSKE

PREUZMITE PISMO PODRŠKE